HOVĚZÍ DRŠŤKOVÁ PŘESNÍDÁVKA 1kg
Kód: 8905Související produkty
Detailní popis produktu
Složení:
hovězí svalovina,
hovězí neprané dršťky
Pro koho se hodí:
Balíček se hodí pro všechny věkové kategorie psů již od štěněcího věku.
Zdravým psům můžeme podávat 1x nebo 2x týdně.
Pro koho se NEhodí nebo hodí méně:
Je méně vhodný pro psy s horší funkcí ledvin, a proto by se u nich měl zařadit do jídelníčku maximálně1x za dva týdny.
Hovězí dršťková přesnídávka se nedoporučuje u psů se špatnou funkcí jater nebo slinivky.
Popis:
Hovězí maso řadíme mezi tzv. tmavá masa. Hovězí maso patří mezi biologicky velmi hodnotné druhy masa, protože obsahuje široké spektrum esenciálních aminokyselin (stavební kameny bílkovin), vyšší množství železa, zinku a vitamínu B 12. Oproti masu vepřovému obsahuje hovězí maso více bílkovin a méně tuku. Hovězí maso je přínosem i díky obsahu kolagenu, který má pozitivní vliv na stav kloubů, kůže, srsti, drápů, vazů a šlach.
Druhou složkou tohoto balíčku jsou neprané dršťky. Jedná se o jeden z předžaludků skotu, který obsahuje i částečně natrávené rostlinné krmivo skotu. Díky tomu, že již v bachoru skotu proběhlo částečné trávení, jsou tyto rostlinné složky dobře stravitelné i pro psy a jsou výborným zdrojem enzymů, vitamínů a také vlákniny. Neprané dršťky zařazujeme do psího jídelníčku minimálně jedenkrát týdně a pokud pes odmítá zeleninu tak podáváme dršťky častěji.
Hovězí dršťková přesnídávka neobsahuje kosti a proto je nutné na to myslet při sestavování jídelníčku.
Analytické hodnoty:
vlhkost 68,5%, proteiny 18,5%, tuk 11,3%, popel 1,1%, vláknina 0,6%
Balení:
BARF - HOVĚZÍ DRŠŤKOVÁ PŘESNÍDÁVKA je mleté syrové maso určené ke krmení psů a jiných domácích šelem. Maso je mleté a zabalené v plochém PE/PP obalu. Výhodou tohoto balení je dobrá skladovatelnost, protože zabírá v mrazáku málo místa a zároveň je možné celkem snadno ulomit a rozmrazit jen část balíčku. Veškeré použité suroviny odpovídají potravinářské kvalitě.
Text MVDr. Markéta Rázgová © 2016
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.